Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Un regidor de PxC celebra l’assassinat de Guillem Agulló

El Singular Digital - Maria Coll 6-Jun-2013

Política
06/06/2013
Extrema dreta
Un regidor de PxC celebra l’assassinat de Guillem Agulló
Fa uns dies Josep Anglada va donar suport a dedicar un carrer a aquest jove assassinat per l’extrema dreta
Maria Coll
"Opino que Guillem Agulló era un fill de puta que està molt bé on està ara mateix. Corre, desvia't, passa-ho!". Amb aquestes paraules el regidor de Santa Coloma de Gramenet per Plataforma per Catalunya, Juan Montero, insulta el jove valencià, militant de moviments nacionalistes d'esquerres, assassinat fa vint anys a mans d’un grup d’extrema dreta.

Aquesta és la reacció del regidor de PxC quan un altre usuari de les xarxes socials li pregunta la seva opinió respecte que el president de PxC, Josep Anglada, hagi votat recentment a Vic a favor de dedicar un carrer al jove assassinat.

Montero ha estat un regidor polèmic diverses vegades. A principis d’abril, diversos grups de Santa Coloma el van denunciar per haver agredit un membre de Gent de Gramenet (GG), dins de la Casa de la Vila. Abans ja havia estat multat per etzibar un cop de puny a un veí indignat que es manifestava davant de l’Ajuntament.

Però, sobretot, no es pot oblidar, que abans d’incorporar-se a l’equip municipal de PxC en aquesta localitat, formava part de les files de Estado Nacional Europeo (ENE), formació que la fiscalia va demanar al Ministeri de l’Interior la il•legalització perquè “defensava una ideologia que fomentava la discriminació i l’odi racial”
El Singular Digital - Maria Coll

Origen


http://www.elsingulardigital.cat/cat/not...

Més sobre Racisme, xenofòbia (58)