Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Softcatalà al debat de M1 TV "Les TIC i el català"

16-Set-2010

Softcatalà al debat de M1 TV "Les TIC i el català"
marcbel | Personal | dijous, 16 de setembre de 2010 | 11:55h
Softcatalà va ser convidada a participar al programa Pantalla Oberta d'M1TV, televisió amb base a Mataró i que es veu a tot el Maresme. I em va tocar anar a mi. Vaig poder compartir una molt agradable conversa amb l'Oriol Ferran, la Rosa Calafat i la Patrícia Gabancho.

El debat es va emetre ahir dimecres a les 22.30h de la nit, es repeteix avui dijous a les 16h i durant el cap de setmana. Tanmateix, es pot veure a Internet a qualsevol hora:

Anècdotes del directe: a l'acabar vaig tenir la sensació que potser m'havia passat amb el president Montilla, a l'explicar l'anècdota del .cat em vaig quedar en blanc, no sabia que em sortien els peus, feia fred (típic dels platós televisius).

Aclariments: Al programa van treure el tema de la meva objecció de consciència a Espanya, que no m'esperava.

A aquest programa vaig anar en representació del col·lectiu de Softcatalà. Vull aclarir que Softcatalà no pren cap posició política, ni de partit ni sobre independència-autonomisme. Dins de Softcatalà hi ha múltiples sensibilitats polítiques, òbviament respectades per tothom. Però Softcatalà només es dedica a fer una feina tècnica i defensar els nostres principis per què el català sigui una llengua igual que la resta (ni més, però tampoc menys) en l'àmbit TIC. La nostra trajectòria ens avala per sobre dels nostres posicionaments personals.
Marc Belzunces

Origen


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/177729

Més sobre Softcatalàvalencià (51)