Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El català discrimina el castellà, segons el PP (i tota l'altra Falange)

25-Set-2013

El català discrimina el castellà, segons el PP (i tota l'altra Falange)
cucarella | dimecres, 25 de setembre de 2013 | 08:06h
El diputat del corrupte PP, Eugenio Nasarre, fa un exercici d'intel·ligència espanyola (oxímoron) i "denuncia" que «irònicament el castellà pateix la mateixa discriminació que patia el català quan es va instaurar la democràcia».

No és igual manxar que manxar-se...

El català ha patit un secular --dic secular-- intent d'extermini. «Por justo derecho de conquista» «Sin que se note el cuidado, mas que se note el efecto». Sense ironia. Un intent calculat i tossut d'extermini. Més de tres-cents anys tocant-nos el testet amb l'obligació del castellà, i nosaltres retrucant-la, si podíem. Encara avui dia ens porten a comissaria per parlar-lo i ens condemnen a pena de presó (#TotssomCarlesMateu).

Els espanyols, si foren persones mínimament decents (ja no dic democràtiques, puix que seria demanar-los un excès), haurien de demanar perdó pel dany causat al català i emportar-se el seu castellà (o espanyol) a Castellà (a Espanya).

Resum final, de tot plegat, per fer memòria i dir les coses pel seu nom (en aquest cas el nom del porc) a Wert, Bauzá i a tota la banda d'acabacases del PP, als neofalangistes de C's i als d'UPyD i la seua troupe "intel·lectual", nobels inclosos: «Todos los españoles debemos hacer tres cosas: pensar como Franco, sentir como Franco y hablar como Franco, que, hablando, naturalmente, en el idioma nacional, ha impuesto su Victoria...» Esteu al cas, espanyols d'España?

Com deia l'oncle Rull, i ho deia sense acritud: «el castellà, per als castellans». I cadascú en sa casa i Déu, o el Dimoni, en la de tots. I a mi, Nasarre, no vingues tu a esplugar-me la llémena que ets tu qui té el cap ple de polls.
Toni Cucarella

Origen


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/251668

Més sobre Discriminació lingüística (411)

Destacats