Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

A partir d'ara a beure Moritz

8-Nov-2011

A partir d'ara a beure Moritz
Darwin | OPINIÓ / ASSAIG | dimarts, 8 de novembre de 2011 | 11:24h

Acabo de rebre un correu-e que he cregut interessant publicar-lo al bloc. Jo ja en bec de Moritz des de fa temps, però. Ara més que mai en seguiré bevent.Catalunya i el catalanisme continuen sent l'objectiu predilecte de l'armada mediàtica madrilenya.

Cada dia col·leccionen nous enemics. Cada català és un dimoni en potència i ells fan d'àngel exterminador de bèsties..

Aquest mes la víctima propiciatòria és la cervesa Moritz .

Por tierra, mar y aire -és a dir, des de la televisió, la ràdio i la premsa-, els mitjans de comunicació de la gran capital han començat a disparar contra els propietaris de la marca 'catalana', 'per haver subvencionat l'organització Plataforma per la Llengua' (organització de caràcter no governamental que treballa des de l'any 1993 per garantir la presència a ple dret de la llengua catalana a tots els àmbits).Com podeu comprovar és tracta realment d'una organització força perillosa... Segurament terrorista... Potser es pensen que és una plataforma atòmica. Com que Corea del Nord ha pactat, ara el gran perill nuclear són la

Plataforma per la Llengua i la cervesa Moritz , que etiqueta 'exclusivament en català'. (es comença per aquí i ves a saber com es pot acabar...).La família cervesera ha fet una nota pública en què surten al pas contra la campanya i proclamen 'el profund compromís amb Catalunya des de 1856'.

'Per això donem suport en la mesura de les nostres possibilitats a diverses iniciatives adreçades a la normalització de l'ús del català i a la cultura catalana' .Com els fabricants afirmen, Moritz etiqueta en català 'perquè és l'idioma propi del país en el qual té l'origen, la seu social i el cent per cent (o gairebé) del mercat'.

Que n'és de difícil, ser normal...

Passa-ho si us plau!-------------------

Passa-ho!

I si t'agrada la cervesa, ja ho saps!

...i si no t'agrada... ( també en beus, un glopet...) !!!!

que caram, encara que només sigui per tocar la pera!!!
Òscar Batet

Origen


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/208341

Més sobre Etiquetatge (111)