Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Departament de Normalització Lingüística ha reprès les activitats

ANL Ajuntament d'Alcúdia 30-Set-2015

Des del 22 de setembre proppassat el departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia ha reprès les activitats suspeses a darreries d'octubre de l'any passat per baixa del tècnic de normalització.

Una de les tasques que es varen haver d'interrompre va ser precisament el manteniment d'aquest web.

A 'normalitzacio.cat' hi ha informació sobre les activitats de l'Àrea de Normalització Lingüística fins al moment de la baixa.

També hi trobareu informació per documentar les circumstàncies de la llengua català. Des de les dificultats que tenen els parlants per emprar la llengua catalana fins a les merítissimes accions i activitats de persones i entitats que la promouen. Tant hi trobareu informació sobre la política lingüística de les diferents institucions regionals de territoris de la llengua com de les institucions de l'Estat espanyol, o sobre l'oficialitat del català a Europa. No hi falta tampoc informació sobre la gran vitalitat cultural produïda en llengua catalana, des de la cultura popular tradicional amb els glosadors fins a la cultura popular més actual (cançó, teatre, literatura...). Hi trobareu també informació dels diferents mitjans de comunicació que tenen el català com a llengua d'ús. Tot això i molt més ho podeu trobar al nostre web. Aquesta informació abriga d'una manera sistemàtica des del 3 d'octubre del 2003 fins al 17 de desembre del 2014.

Aprofitarem que hi ha hagut la interrupció per repensar les possibilitats futures d'actuació en aquest camp amb l'anàlisi de com ens afecta l'aprovació de la Llei de propietat intelectual, que va entrar en vigor l'1 de gener d'enguany, i fins a quin punt es pot aconseguir d'una manera mecànica aquesta informació que nosaltres hem intentat donar classificada tots aquests anys.

Afegir encara que estam oberts als vostres suggeriments, tant si sou alcudiencs com si sou externs, per tant no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol idea o possibilitat. Ho podeu fer a través del correu 'anl@normalitzacio.cat'.
ANL Ajuntament d'Alcúdia