Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El nou director general d'IB3 afirma que milita al PP «des de fa poc»

Diari de Balears - Torres Blasco 17-Oct-2014

Actualitat»Polí­tica
El nou director general d'IB3 afirma que milita al PP «des de fa poc»
Torres Blasco | 17 octubre 2014 Vistes: 118 vegades

Actualmente puntuada con 0 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

7 opinions
#PPIB3
8245
Codony, aquest dijous al Parlament.
16-10-2014
| Pere Bota
9 0 0
Print Más grande Más grande

El nou director general d'IB3, Josep Maria Codony, va negar aquest dijous que la televisió pública sigui «la tele del PP» encara que va confirmar que ell sí que té carnet del partit. «Milito al PP des de fa poc», va assegurar després de la seva primera compareixença davant la comissió de control d'ens públic.

Tant David Abril (Més) com Cosme Bonet (PSIB) van preguntar expressament a Codony per la seva militància tot i que ell només la va confirmar després en una conversa amb periodistes.
Codony va dir ser conscient que el seu lloc és provisional, que ha accedit a la direcció en dimitir el director general que va triar al Parlament, José Manuel Ruiz, i que en uns mesos la Cambra haurà de definir. Les eleccions del any vinent, però, i la complexa elecció, poden afavorir la seva continuïtat fins després de maig de 2015.

El vídeo de Lafuente
Pel socialista Bonet, cal fer el possible per arribar a un acord que passi per l'elecció «d'un independent», ja que «no s'entén que un càrrec del PP dirigeixi la tele durant la campanya electoral».

De tot això, no va parlar Codony en la seva compareixença, ja que no anava a explicar el seu nomenament sinó els que havia efectuat el seu antecessor: José María Castro com a director d'Informatius i Eduardo de Lafuente com a director d'IB3 Ràdio.

L'oposició qüestiona la idoneïtat de tots dos. David Abril (Més) va intentar exhibir un vídeo 'penjat' per Lafuente a Facebook quan ironitzava sobre els periodistes i els polítics i demanava públicament «una feina».

Codony, també fora de la seva compareixença, es va referir a l'ús de l'article 'salat' en els noticiaris de l'ens. Va dir que li semblava bé i que «el 99% de mallorquins» l'empra.
Diari de Balears - Torres Blasco

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/n...

Més sobre IB3 (362)