Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Els inspectors criden a paralitzar els PTIL als centres davant el silenci de la Conselleria

Diari de Balears - Antoni Agüera 25-Set-2014

Actualitat»Polí­tica
Els inspectors criden a paralitzar els PTIL als centres davant el silenci de la Conselleria
A. Agüera | 25 setembre 2014 Vistes: 858 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

12 opinions
#NoAlTIL
7762
Els inspectors esperen que la Conselleria els doni alguna instrucció sobre com aplicar les últimes resolucions judicials.
13-05-2014
| R.L.
36 0 1
Print Más grande Más grande

El president de l’Associació d’Inspectors d’Educació de les Illes Balears (ADIDE-IB), José Manuel Bar, ha realitzat una crida a acatar els pronunciaments del TSJIB i a “paralitzar qualsevol actuació relacionada amb el desenvolupament dels Projectes de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als centres educatius, mentre no hi hagi un nou pronunciament judicial en sentit contrari o la Conselleria no dicti una instrucció expressa”.

Les paraules de Bar són una altra reacció a les qüestions judicials que en els últims dies han afectat el TIL, i que han causat un cert desconcert als centres educatius.

El cap de l'entitat que aplega els inspectors afirma que és “funció essencial” de la inspecció educativa “vetllar pel compliment de la legalitat vigent”, i en aquest sentit no es poden obviar les sentències emeses pel TSJIB.

Així mateix, afegeix que a parer seu, Educació hauria de donar alguna directriu als inspectors i als centres sobre la manera en com s’han d’aplicar les esmentades resolucions, partint de la base que s'hauria d'anar en el mateix sentit que les decisions de l'alt tribunal, quelcom contrari a la interposició d'un recurs, anunciat dimecres per la portaveu del Govern, Núria Riera.
Diari de Balears - Antoni Agüera

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/c...

Més sobre Política Lingüística Illes Balears (2017)