Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Naix Reclam Editorial, un nou segell especialitzat en literatura infantil i juvenil

La Veu del País Valencià 14-Set-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Diumenge, 14 de setembre a les 00:00h Cultura

Ribera Alta > Xúquer > País Valencià
Naix Reclam Editorial, un nou segell especialitzat en literatura infantil i juvenil
‘Apostem per les noves veus literàries’
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)

Amb el treball ben fet com a premissa, es presenta Reclam Editorial, una nova iniciativa editorial que naix “per tal d’engrandir la cultura del nostre poble”. Així ho asseguren els seus impulsors, Arturo Blasco i Laura Granell, dos joves entusiastes que pretenen que aquest nou segell 'supose una alternativa per a tots aquells escriptors que vulguen promocionar les seues obres i trobar un espai on la cooperació i l’aprenentatge mutu siga la clau de cada projecte'.

Arturo Blasco i Laura Granell.
URL curta

Notícies relacionades

02.09.2014. Dues editorials valencianes històriques caminaran juntes

Etiquetes
Llengua, Llibres
RedactaVeu / Alzira

Reclam Editorial pretén especialitzar-se, sobretot, en literatura infantil i juvenil escrita en valencià. “Apostem per les noves veus literàries. Volem fomentar el pur plaer de llegir i motivar l’escriptura entre els joves i tots aquells que així se senten”, afirmen des de l’editorial.

En aquests temps en què la demanda és cada vegada més exigent, Reclam afronta aquesta situació com un repte. A més, conscient de l’ampli ventall editorial amb què compta la comarca de La Ribera, Reclam creu en la cooperació. “La cultura és cosa de tots i quantes més mans treballen per engrandir-la millor que millor”, asseguren.

A hores d’ara, el nou segell treballa en diversos projectes que prompte veuran la llum. Mentrestant, ha presentat el seu primer producte, l’Agenda Escolar del curs 2014/2015 de la qual es troben “molt satisfets”. Les agendes han estat repartides en cinc centres escolars d’Alzira, Sueca, Algemesí i Corbera.

La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/10983/nai...

Més sobre Llibres (1376)