Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L’ARA Balears, pioner a adaptar-se a les tendències dels lectors

Diari Ara Balears. Palma 30-Jun-2014

L’ARA Balears, pioner a adaptar-se a les tendències dels lectors
A partir del 15 de setembre, el diari creixerà en el digital amb més informacions d’actualitat i oferirà l’edició en paper només els dissabtes i diumenges amb un important augment dels continguts

ARA BALEARS Palma | Actualitzada el 30/08/2014 00:00

El recomano 10
17 Comentaris

Ampliar font Reduïr font

L’ARA Balears, pioner a adaptar-se A les tendències dels lectors

Des del naixement de l’ARA Balears, el 23 de maig de 2013, i durant tot el temps que es definí el projecte, es va establir com una de les prioritats ser un mitjà de comunicació innovador, adaptat a les noves tendències de la informació. L’adaptació s’havia de fer sobretot en dos sentits: la manera d’informar i també en els canals o plataformes des de les quals fer-ho.

Les notícies avui ens arriben tot just després de succeir a través de les edicions digitals i de les xarxes socials dels dispositius mòbils. Per això, al diari en paper del dia següent no hi cercam un titular que ja coneixem de moltes hores enrere, sinó una lectura més profunda, més analítica i diferenciada. A aquest fet s’hi ha de sumar que durant els dies feiners la majoria de lectors tenen poc temps per dedicar a aquesta lectura més atenta. La realitat és que els nous costums dels lectors de premsa ja es defineixen per seguir majoritàriament les edicions digitals entre setmana i gaudir de la lectura extensa i assossegada de l’edició en paper tant els dissabtes com els diumenges.

En l’avantguarda del canvi

Conscients d’aquesta realitat i reflectint la demanda de bona part dels lectors, l’ARA Balears farà una nova passa endavant en la voluntat de ser pioners en l’adequació a les noves experiències lectores.

Així, a partir del proper 15 de setembre, l’ARA Balears millorarà notablement l’edició digital durant tota la setmana i, en l’avantguarda d’un canvi que es preveu que aniran fent progressivament la majoria de diaris en un futur no gaire llunyà, es publicarà en paper només els dissabtes i diumenges.

Els set dies de la setmana, arabalears.cat informarà de manera més dinàmica, completa i participativa. Des del digital, com fins ara, els subscriptors podran accedir també a tots els continguts de l’ARA de Catalunya.

Els dissabtes i diumenges, l’ARA Balears potenciarà els continguts d’anàlisi, l’opinió, entrevistes i reportatges, a més de les seccions de cultura, educació, economia i territori, en una edició en paper amb més pàgines, molt més continguts de les Illes i temes pensats per poder llegir durant la setmana. Les edicions en paper es podran adquirir en els punts de venda habituals o rebre-les a casa si el subscriptor ho desitja.

També com a contingut per a totes aquelles persones que, com a subscriptors, fan part de l’ARA Balears, cada dia, a les 21h, a la web arabalears.cat hi haurà un espai exclusiu que els permetrà una lectura única i diferenciada del que ha succeït durant el dia i que marcarà l’actualitat l’endemà: el tema del dia, les notícies clau de la jornada, observatoris, editorial, articles d’opinió, Vist al Twitter, una línia directa amb la redacció i un seguit de propostes per entendre millor què ha passat i què està per arribar a les Balears i a la resta del món.

Diari Ara Balears. Palma

Origen


http://www.arabalears.cat/balears/LARA-B...

Més sobre Diaris (278)