Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Novetats de Bromera per a la tardor 2014

La Veu del País Valencià 27-Jul-2014


Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Diumenge, 27 de juliol a les 00:00h Cultura

País Valencià
Novetats de Bromera per a la tardor 2014
Abans de començar les vacances, volem avançar-te els projectes que estem enllestint per a la tardor de 2014. Serà una temporada intensa i tenim moltes apostes importants.
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

URL curta

Notícies relacionades

02.07.2014. Joan Olivares guanya el Premi Enric Valor amb 'El metge del rei'
26.06.2014. L'Alcúdia acull el VIIè Congrés d'Educació Josep Lluís Bausset

Etiquetes
Llibres

València.

Pel que fa a narrativa per a adults, al setembre publiquem la gran novel·la de Pierre Lemaitre Ens veurem allà dalt, guanyadora del prestigiós Premi Goncourt i esdevinguda ja un fenomen editorial. A l’octubre, tres escriptors valencians consolidats tindran novetats: Joan Olivares publicarà El metge del rei (Premi Enric Valor de Novel·la), que ens acosta l’apassionant vida del metge Lluís Alcanyís, Vicent Borràs publicarà Primavera encesa (Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva), que ens farà reviure els fets del que s’ha anomenat «primavera valenciana», i Toni Cucarella ens proposa en el llibre Paranys una selecció ben representativa de la seua narrativa curta.

A més, tot i que us informarem amb detall més endavant, també puc avançar-vos que per al novembre tenim prevista la publicació de la nova novel·la de Dario Fo, Lucrècia Borja. La filla del papa.

També per a adults, estem preparant el nou llibre d’Eugeni S. Reig El valencià de sempre, així com els nous poemaris de Josep Lozano i Isabel Robles, i Ficció, de Carles Alberola i Pasqual Alapont, en teatre, entre altres novetats.
Per a joves, publicarem l’èxit internacional de Samantha Sannon L’era dels ossos; una novel·la de Núria Pradas, Nebbia, ambientada en la fascinadora Venècia del segle XVIII; i la nova col·lecció «Els casos de Nils Hazard», de Marie-Aude Murail, amb el primer llibre protagonitzat per un peculiar caçador d’enigmes que ha captivat milers de lectors a França, entre altres títols.

Noves col·leccions també per al públic infantil, «Els 4 Sherlocks», una sèrie de llibres de Jesús Cortés amb casos misteriosos i esport com a principals ingredients, i «Des-contes», una proposta divertidíssima d’Enric Lluch en la qual acosta als primers lectors els contes de tota la vida, però més esbojarrats que mai.

A més, també en literatura infantil i juvenil, aquesta tardor publicarem dos àlbums il·lustrats preciosos, Cara de pardal, de Rocío Bonilla, i La por al passadís, de Joan Portell, així com la quarta aventura del superheroi Coolman i les novetats de Vicent Enric Belda, Maria Torres Palau, Mercé Viana, Lourdes Boïgues i Agustín Fernández Paz, entre altres.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/10348/nov...

Més sobre Llibres (1376)