Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Premi Santa Anneta es vesteix de verd

Diari de Balears - R.D. 28-Jul-2014

Actualitat»Ciutat
El Premi Santa Anneta es vesteix de verd
R.D. | 28 juliol 2014 Vistes: 153 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

4 opinions
#PlataformaCrida#guardó#SantaAnna
6588
Un moment de l'entrega del premi.
27-07-2014 | @busquets_bel
7 12 0
Print Más grande Más grande

El casal Pere Capellà d'Algaida es va tenyir aquest dissabte de verd durant l'entrega del XXI Premi Santa Anneta, que el Centre Cultural del municipi, entitat promotora de Titoieta Ràdio, va atorgar a la Plataforma Crida “pel seu suport a la llengua i cultura catalanes dins l'àmbit de l'educació”.

El guardó, que no té dotació econòmica, es lliurà en el transcurs d'un acte públic dins el marc de les festes d'estiu d'Algaida, i es suma a les moltes distincions que ha rebut l'Assemblea de l'Embut en els seus poc més de dos anys de vida.

Amb aquesta distinció, Titoieta Ràdio vol destacar la seva tasca, a l’hora de defensar “l'educació pública de qualitat, laica i en català en el nostre territori”. La forma d’organització basada en l’assemblearisme i en la dinamització de la societat de base “ens cal ara més que mai”, detallen. I afegeixen que també són mereixedors del guardó per la defensa del concepte de comunitat educativa.

En anteriors edicions, han estat premiats amb el Santa Anneta: el filòleg i cantautor Biel Majoral; el periodista i poeta Miquel Cardell; el setmanari El Temps; l’ACIC (Associació de Cantants i Intèrprets en Català); els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAU o el GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa).

Distincions anteriors

La Plataforma Crida va néixer el 16 de març de 2012 per lluitar contra les retallades als centres educatius de les Illes i des d'aleshores ha rebut el 2012 el Premi Emili Darder de la Nit de la Cultura de l'Obra Cultural Balear; el 2013 els guardons Palma MÉS Activa dels Premis Sinofós i el Premi Emili Darder d'Esquerra Unida Palma. Ja el 2014 ha obtingut el Premi Francesc Macià de la Fundació Josep Irla i aquest mes de juliol el XXI Premi Santa Anneta.
Diari de Balears - R.D.

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/p...

Més sobre Premis i distincions (1239)