Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Carme Riera, Premi Trajectòria 2014 de la Setmana del Llibre en Català

Diari de Balears 3-Jul-2014

ActualitatbulletCultura
Carme Riera, Premi Trajectòria 2014 de la Setmana del Llibre en Català
dBalears | 03 juliol 2014 Vistes: 33 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

Opina
6248
Riera en una imatge d'arxiu.
11-03-2013
| ALBERTO EST
3 4 1
Print Más grande Más grande

L'escriptora mallorquina Carme Riera serà distingida el proper dia 12 de setembre amb el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà entre el 5 i el 14 de setembre, segons han informat aquest dijous els organitzadors.

Autora de llarga trajectòria amb títols com «Te deix, amor, la mar com a Penyora», «Dins el darrer blau» o «La meitat de l'ànima», Riera és des de l'any 2013 membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la llengua.

La presidenta de la Setmana, Montse Ayats, ha opinat que l'escriptora, «amb una obra sòlida i amb un reconeixement per part de la crítica i els lectors és, sens dubte, un excel·lent Premi Trajectòria».

D'altra banda, Ayats ha avançat que durant la Setmana s'organitzaran més de 250 activitats, hi haurà 51 casetes a l'avinguda de la Catedral, el que suposa un increment del 15% respecte a l'any passat, i un total de 105 expositors, entre segells editorials, llibreries i institucions.

Per a la presidenta de l'esdeveniment, «l'increment d'expositors demostra que la Setmana té tot el sentit i que el sector té voluntat de sortir de la maleïda crisi, que provoca que continuïn disminuint les vendes».

Pel que fa als objectius d'aquesta edició, ha indicat que seran «continuar avançant per convertir-nos en una referència obligada per al sector i, sobretot, per a les persones que llegeixen en català, intentant atraure aquells lectors que només el llegeixen de forma esporàdica».

«Hem treballat-ha subratllat-per aconseguir que en la propera Setmana hi hagi més públic i més vendes». A més, es convidarà a autors estrangers com l'egipci Alaa Al Aswani, l'holandès Peter Terrin i el brasiler Alberto Mussa.

La imatge d'aquest any dels punts de llibres col·leccionables serà de Francesca Llopis.
Diari de Balears

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/cultura/c...

Més sobre Premis i distincions (1239)