Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Rahola para els peus a López Alegre

El Singular Digital i Rac1 30-Jun-2014

Política
30/06/2014
Model Català
Rahola para els peus a López Alegre
La periodista acusa l’ex diputat del PP de comparar el franquisme amb l’actual model d’immersió lingüística a Catalunya
Alèxia L. Ferret
La periodista Pilar Rahola s’ha enfadat aquest matí amb l’ex diputat del PP Joan López Alegre després que digués que “a Catalunya s’està fent el mateix que fa 40 anys”, referint-se al model d’immersió lingüística actual. “És un model pervers perquè fa el que es feia abans”, ha etzibat López Alegre a la tertúlia d’”El Món a RAC1”.

En escoltar aquestes declaracions, Rahola li ha preguntat molt nerviosa: “l’estàs comparant amb el franquisme?”. La periodista, seguidament, li ha dit que “els que pensen com tu, que no guanyeu ni a les urnes ni als parlaments, aneu corrents a picar la porta del PP i els jutges per destruir un model democràtic efectiu, i tens la vergonya de comparar-ho amb el franquisme!”.

López Alegre ha acusat a Rahola de “faltar-me el respecte i insultar-me”. Segons l’historiador ell només vol “escollir com s’educa als meus fills, cosa que no puc fer ara, i no ho trobo raonable”. Per últim, la periodista li ha demanat que “no banalitzis amb el franquisme, deixa’l a una altra banda si us plau”.
El Singular Digital i Rac1

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre Història de la llengua (399)