Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Eugènia De Pagès: “Catalunya ha pagat a Espanya més del 200% del seu PIB"

El singular Digital - Mar Sabé 11-Jun-2014

Política
11/06/2014
Singular TV
Eugènia De Pagès: “Catalunya ha pagat a Espanya més del 200% del seu PIB"
"Totes les constitucions espanyoles han estat fetes sota control militar, i per afavorir la casta", explica la catedràtica d’Història a Singular TV
Mar Sabé

La catedràtica d’Història Eugènia de Pagès sentencia en una entrevista a Singular TV que "Catalunya ha pagat a Espanya més del 200 % del seu PIB". De Pagès desgrana la història de Catalunya i d'Espanya i arriba a la conclusió que hi ha uns patrons que es van repetint al llarg dels segles.

Critica amb contundència les polítiques dutes a terme a diferents èpoques de la història i es mostra “escèptica” que arribi un canvi constitucional més obert. “Totes les constitucions espanyoles han estat fetes sempre sota control militar, i per afavorir la casta, com diuen ara”. La catedràtica es mostra convençuda que el proper 9 de novembre hi haurà un referèndum d’autodeterminació a Catalunya.

De Pagès acaba de publicar "L’Espanya de sempre" (Pagès Editors), un llibre en el que intenta respondre “preguntes que se li han plantejat en els últims temps”, i donar “pautes” al lector perquè, coneixent la història, ell mateix n’extregui les seves conclusions.

El singular Digital - Mar Sabé

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre Llibres (1376)

Destacats