Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Alzamora agraeix l'entrada dels municipis illencs al patronat de la Fundació Ramon Llull

Diari de Balears - Miquel Ripoll 18-Mai-2014

ActualitatbulletPolí­tica
Alzamora agraeix l'entrada dels municipis illencs al patronat de la Fundació Ramon Llull
Miquel Ripoll | 18 maig 2014 Vistes: 52 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

Opina
#FundacióRamonLlull#XarxademunicipispelRamonLlull
690
Els 32 batles dels municipis que conformen la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears pel Ramon Llull es reuniren, recentment, per tal de programar les activitats en defensa de la llengua.
20-02-2013
| G.M.
1 0 0
Print Más grande Más grande

La Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears pel Ramon Llull participà divendres en la seva primera reunió, com a patró, de Fundació Ramon Llull. Jaume Alzamora, batle d'Artà i president de la Xarxa, va agrair la inclusió dels municipis mallorquins, tot criticant la sortida d'aquest òrgan per part del Govern Bauzá.

Durant la reunió de la fundació, celebrada a la seu de l'Institut Ramon Llull de Barcelona, es van aprovar la memòria d'activitats i els comptes de 2013. També es va aprovar el calendari d'activitats per a 2014. A banda de la Xarxa, també es va donar la benvinguda a nous patrona de la fundació com l'Ajuntament de Barcelona.

Alzamora, durant la seva intervenció, va voler agrair la inclusió dels municipis mallorquins a l'organisme. Amb tot, el batle artanenc es va mostrar molt crític amb la sortida del Govern Bauzá de l'Institut Ramon Llull l'any 2012. En aquest sentit, assegura, que tot i l'alegria és una “llastima” que Balears no estiguin representades pel seu govern autonòmic.

Xarxa de municipis
La Xarxa de Municipis i Entitats pel Ramon Llull va ser acceptada a la fundació el juny de 2013 durant una reunió de l'entitat a Ordino (Androrra). La Xarxa, actualment, està formada per 32 municipis illencs. Alaró, Andratx, Ariany, Búger, Campanet, Es Mercadal de Menorca, Lloseta, Pollença, Sant Joan i Sineu, són els darrers municipis que han decidit la seva adhesió.

L'entitat té previst posar en marxa activitats i iniciatives per promoure la cultura i l'estudi de la llengua catalana arreu de les Illes Balears.
Diari de Balears - Miquel Ripoll

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/a...

Més sobre Institut Ramon Llull/Fundació Llull (367)

Destacats