Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

F.-M. Álvaro: "No hi ha crispació ni quan el TSJC reafirma que una classe sencera haurà de passar-se per força al castellà quan ho demani un alumne"

Tribuna 2-Mai-2014

Recull de premsa
F.-M. Álvaro: "No hi ha crispació ni quan el TSJC reafirma que una classe sencera haurà de passar-se per força al castellà quan ho demani un alumne"
Francesc-Marc Álvaro,

"El drama del PSC i de molts socialistes és que Navarro ha unit definitivament la sort de l'organització que dirigeix a l'estratègia de la dreta espanyola més centralitzadora i més immobilista".

L'escriptor Francesc-Marc Álvaro ha recordat a un article que el líder del PSC, Pere Navarro, "s'ha afegit amb entusiasme al guió i a l'estratègia del PP, Ciutadans i UPyD". "Aquesta és la gran notícia i la qüestió políticament rellevant" ha subratllat a l'article L'error de Navarro.

L'autor de l'article ha dit que el pas que ha fet Navarro "em sembla un error històric de proporcions monumentals, tant si la dona agressora ha actuat per sectarisme ideològic com si ho ha fet per raons particulars o per un trastorn de salut" i ha indicat: "Siguem seriosos, dins de Catalunya no colen les insinuacions que deixa caure Navarro. Es podria acusar tot un club de futbol per l'agressió que ha dut a terme un aficionat? I més gros, encara: es podria acusar tot un club de futbol per una agressió que no sabem si ha tingut a veure realment amb l'esport de la pilota? Navarro no té proves".

"El drama del PSC i de molts socialistes és que Navarro ha unit definitivament la sort de l'organització que dirigeix a l'estratègia dictada per la dreta espanyola més centralitzadora i més immobilista. Davant del poc interès que generen el federalisme i les terceres vies –les darreres xifres del CEO així ho palesen–, el primer secretari del PSC s'ha posat al servei de PP i de Ciutadans" ha lamentat Álvaro.

Finalment l'autor de l'article ha conclòs que "som davant d'una manera de fer tronada, pensada des de la víscera i la impotència" i ha reblat que la història del PSC "no es mereix aquest espectacle".

"No hi ha crispació a Catalunya, hi ha un debat democràtic que alguns volen impedir. No hi ha crispació, ni quan el TSJC reafirma –com va fer ahir– que una classe sencera haurà de passar-se per força al castellà quan ho demani un alumne. La gran fàbrica d'independentistes –com és notori– treballa sense descans" ha dit.

Tribuna

Origen


http://www.tribuna.cat/recull-de-premsa/...

Més sobre Llengua i Justícia (europea, metropolitana i colonial) (641)