Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Arriba la 13a edició dels Premis Joan Coromines

Racó Català 18-Abr-2014

Cultura. Friday, 18 d'April de 2014, 11:16
Arriba la 13a edició dels Premis Joan Coromines
Se celebrarà el proper dissabte 10 de maig al Casal Pere Quart de Sabadell

cal, premis Joan Coromines

Com cada any la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza una nova edició dels Premis Joan Coromines. L'acte tindrà lloc el proper dissabte 10 de maig a les vuit del vespre al Casal Pere Quart de Sabadell.L’acte serà conduït pel periodista de TV3, Xavier Valls. En aquesta tretzena edició els guardonats seran: el periodista i assagista, Víctor Alexandre; La Primera Pedra, programa radiofònic de RAC1; els Cinemes Boliche, per la seva contribució a la normalització del cinema en versió subtitulada majoritàriament en català; Carles Belda, músic compromès amb la música tradicional catalana i Patrícia Gabancho, pel seu periodisme compromès amb el moviment sobiranista del país.

A més, l’acte comptarà amb la conferència del sociolingüista Francesc Xavier Vila sobre els reptes de les polítiques lingüístiques educatives a la Catalunya independent.

Durant la nit també s’anunciarà el guanyador del concurs Cartells del Correllengua i es llegirà el manifest del Correllengua 2014.

Finalment el cantautor Jaume Arnella posarà punt i final a la jornada.


Racó Català

Origen


http://www.racocatala.cat/noticia/31054/...

Més sobre Premis i distincions (1239)

Destacats