Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Burjassot recorda Guillem Agulló en la setmana antifeixista

Vilaweb 11-Abr-2014

Divendres 11.04.2014 06:00

Burjassot recorda Guillem Agulló en la setmana antifeixista

Al vespre es farà una concentració a la plaça de l'Ajuntament

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

Una concentració a la plaça de l'Ajuntament tanca aquest vespre la setmana antifeixista de Burjassot, en què s'han programat un seguit d'actes sobre desobediència civil. Les jornades antifeixistes culminaran al vespre amb una concentració d'homenatge a Guillem Agulló i un concert.

Ja fa anys que l'entitat Ca Bassot organitza una setmana antifeixista, amb què també recorda Guillem Agulló, veí del municipi assassinat fa vint-i-un any per un grup d'extrema dreta.

Justament a Burjassot hi ha un petit nucli feixista que ha causat incidents i ha comès atacs a institucions i personalitats, com ara l'ajuntament i el batlle, Jordi Sebastià. Aquests atacs, amenaces i concentracions feixistes acostumen a tenir l'aixopluc del PP. De fet, un dels regidors del PP de Burjassot va arribar a justificar fa temps l'assassinat de Guillem Agulló.

La concentració d'homenatge a aquell jove militant independentista serà a les 19.30 a la plaça de l'Ajuntament. Tot seguit hi haurà un sopar i es farà un concert al carrer de Pablo Iglesias amb A Ostia Limpia, Vae Victis i Novus Ordo.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4184718/2...

Més sobre Insults/agressions per parlar català, insults per ser catalans (104)