Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Herrera se sorprèn que Manuel Valls parli en català amb la seva germana

El Singular Digital - Alèxia L. Ferret 2-Abr-2014

Política
02/04/2014
Català
Herrera se sorprèn que Manuel Valls parli en català amb la seva germana
“I l’espanyol també, no?”, deixa anar el periodista d'Onda Cero a Giovanna Valls, en una entrevista
Alèxia L. Ferret
El presentador d’”Herrera en la Onda”, Carlos Herrera, ha entrevistat aquest matí la germana del nou primer ministre francès, Manuel Valls, i s'ha mostrat sorprès quan Giovanna Valls ha explicat que el seu germà parla amb ella en català. “Jo em comunico amb ell en català perquè és l’idioma que hem parlat sempre a casa, encara que estiguéssim vivint a París”, ha detallat. Herrera s’ha sorprès i li ha contestat: “Ah, clar. I l’espanyol també, no?”.

A l’inici de l’entrevista, el periodista ha definit a Valls com “un francès nascut a Catalunya, una terra que estima profundament”, però ha afegit de seguida “així com a Espanya". "És un gran amic d’Espanya”. Giovanna, que viu al barri d'Horta de Barcelona, ha confessat que no té gaire oportunitats de veure’s amb el seu germà des que va ser nomenat ministre de l’Interior. “M'imagino que ara serà encara més difícil”, ha afegit.

La germana de Valls ha definit el nou primer ministre francès com “un home que té la capacitat, la força i el coratge per aixecar un govern i un país que està totalment dividit”, referint-se a França. Per finalitzar l’entrevista, Herrera li ha demanat a Giovanna que li donés records a un dels seus bars preferits de la capital catalana, proper a la residència familiar dels Valls.
El Singular Digital - Alèxia L. Ferret

Origen


http://www.elsingulardigital.cat/cat/not...

Més sobre Espanyolisme/republicanisme francès (455)