Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El viatge que arriba a Palma: amb la motxilla entre Bolívia i el Perú

Diari Ara Balears. Palma 30-Gen-2014

El viatge que arriba a Palma: amb la motxilla entre Bolívia i el Perú

El periodista valencià Lluc Avellan (l'Alcúdia, 1980), presenta la seva primera publicació a Mallorca aquest dijous a Can Alcover (Palma)

ARA BALEARS PALMA | Actualitzada el 30/01/2014 01:12

El recomano 0
0 Comentaris

Ampliar font Reduïr font
Llegir més tard

Portada del llibre "El viatge que arriba", de Lluc Avellán

Can Alcover acull aquest dijous la presentació del llibre "El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú", editada per l'Eixam Edicions.

L'autor de l'obra, el periodista valencià Lluc Avellan (l'Alcúdia, 1980), presenta la seva primera publicació a Mallorca. El llibre explica les seves vivències com a viatger, a través de la crònica periodística, després de recórrer Bolívia i el Perú durant tres mesos. El resultat de l'experiència compta amb la particularitat que, qui relata el viatge, és alhora autor i protagonista.

Seguint les passes de Lluc Avellan, ens endinsem en l'altiplà andí, penetrem els boscos tropicals de Coroico, passegem grans ciutats com ara La Paz o Lima, descendim a les mines de Potosí o fem senderisme fins tocar els 5.000 metres d'altitud en una expedició a l'Illampu, entre moltes altres experiències. Amb un estil directe i sincer, l'autor ens acosta a les particularitats d'aquests països amb l'espontaneïtat que dóna escriure des dels llocs dels fets.

"El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú" s'il·lustra amb imatges úniques captades per l'autor amb la càmera de fotos que l'acompanya pertot arreu.

L'acte de presentació tindrà lloc avui dijous a l'espai de cultura Can Alcover, a les 19:00 hores.
Diari Ara Balears. Palma

Origen


http://www.arabalears.cat/cultura/arriba...

Més sobre Llibres (1376)

Destacats