Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Tempir amb Vicent Mauri

La Veu del País Valencià 4-Gen-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dissabte, 4 de gener a les 12:45h Cultura

Baix Vinalopó > Vinalopó > País Valencià
El Tempir amb Vicent Mauri
"Rebutgem tota política de repressió adreçada a entitats cíviques, moviments socials, sindicats, partits i persones que es mostren critiques amb la situació socioeconòmica, cultural, lingüística i política"
Comentaris Comenta-ho
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)

URL curta

Notícies relacionades

06.01.2014. Tots som Vicent Maurí

Etiquetes
El Tempir, Solidaritat, Vicent Mauri

El Tempir / Elx.

Des de la Junta Directiva de l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir volem expressar públicament el nostre suport a Vicent Mauri, portaveu de la Intersindical Valenciana, que serà objecte d’un judici de faltes el pròxim 7 de gener, a les 10.30 h, pel fet de ser acusat d’alteració de l’ordre públic per la policia nacional, denúncia tramitada després per la Delegació del Govern.

Aquesta denúncia s’orgina arran de la detenció de tres joves que la policia retingué després d’una manifestació pacífica i sense cap incident a València. De fet, Vicent Mauri va mostrar interés per la situació d’aquests xicots i els va oferir assessorament jurídic. Finalment, un dels retinguts va ser dut a la comissaria perquè s’identificara ja que no duia el DNI i posat en llibertat més tard. Per tant, no s’entén que Vicent Mauri siga denunciat per oferir assessorament a través dels advocats de les diverses organitzacions presents quan no hi hagué cap altercat ni desordre públic durant el temps de la retenció.

D’altra banda, considerem que aquestes situacions es produeixen darrerament massa sovint després de manifestacions o concentracions a fi d’atemorir la gent que s’hi manifesta de manera pacífica i legal… coercitant així l’exercici individual de les llibertats democràtiques i lluites socials al País Valencià per fer callar les protestes o diluir-les.

Des d’El Tempir rebutgem tota política de repressió adreçada a entitats cíviques, moviments socials, sindicats, partits i persones que es mostren critiques amb la situació socioeconòmica, cultural, lingüística i política que estem vivint ara o puguem viure en el futur. Per això, reiterem el nostre suport a Vicent Mauri i ens hi solidaritzem fent una crida a participar activament en la concentració que tindrà lloc el pròxim 7 de gener, a les 10 h, a la Ciutat de la Justícia de València (Avinguda del Saler, 14), per denunciar aquests fets i mostrar-li suport.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/6865/el-t...

Més sobre Figures i personatges (1155)