Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Compromís per Dénia critica que l'Ajuntament no promou el valencià

Diari El Punt Avui. Dénia 29-Set-2013

Compromís per Dénia critica que l'Ajuntament no promou el valencià
Crespo exigeix que tots els comunicats es facen en valencià
29/09/13 10:00 - Dénia - Redacció
Notícies de ...

Dénia

En el plenari celebrat aquesta setmana, es donava compte que l'Ajuntament de Dénia i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) havien signat un conveni de col·laboració per a promocionar el coneixement i l'ús del valencià durant cinc anys a la vila.

El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, alerta que, tot i estar molt d'acord amb aquest conveni, l'equip de govern no promou el valencià i “aquest conveni és molt positiu per a la ciutat però no servirà de res si ni els regidors de l'equip de govern s'ho creuen, el primer que han de fer és que la llengua vehicular del consistori siga el valencià i exigir tant als funcionaris com als regidors, que els comunicats es facen en la nostra llengua”.

Josep Crespo ha criticat que les comunicacions internes en l'Ajuntament es fan totes en castellà, així com també les pàgines de les xarxes socials de Dinàmics i Llunàtics. “Alguns departaments si que fan l'esforç però d'altres no, i ho fan tot en castellà i això no és propi d'un ajuntament com el de Dénia, localitat en la qual gran part de la població té el valencià com a llengua materna”, ha explicat el regidor.

Després de les reiterades queixes de Bloc-Compromís i després que el mateix regidor de comerç, Vicente Chelet, diguera que ho canviaria, la pàgina web de Dénia-shopping, continua sense estar en valencià.
Darrera actualització ( Diumenge, 29 de setembre del 2013 10:00 )
DESA LA NOTÍCIA A:
Desar-la al meu compte Seguir la notícia
Des del registre pots veure i gestionar totes les notícies desades i de les que en fas seguiment.
Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Yahoo! Barrapunto.com Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Diari El Punt Avui. Dénia

Origen


http://www.elpuntavui.cat/noticia/articl...

Més sobre Política Lingüística Ajuntaments Països Catalans (759)