Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Arrenca el XII Campus Universitari de la llengua catalana, que té lloc a Girona i Ordino

Institut Ramon Llull 22-Jul-2013

Llengua. Girona i Ordino, 22/07/2013
Arrenca el XII Campus Universitari de la llengua catalana, que té lloc a Girona i Ordino
Un any més, una trentena d’estudiants de llengua i cultura catalanes a les universitats de l’exterior participaran al Campus universitari de la llengua catalana que organitzen el Govern d’Andorra i l’Institut Ramon Llull. Aquest diumenge han arribat a Girona els participants al Campus, que passaran una setmana a Girona i una altra a Ordino. Aquest dilluns 22 de juliol s’ha inaugurat el Campus a la Universitat de Girona en un acte que ha comptat amb la participació del vicerector de Relacions Institucionals, Cultura i Societat, Joaquim Puigvert, i el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’IRL, Andreu Bosch. Aquest dimarts els alumnes van ser rebuts per l'alcalde de Girona al Saló de Plens de l'Ajuntament, en un acte en què també va participar-hi el director de l'IRL, Vicenç Villatoro.
Share on twitter Share on facebook More Sharing ServicesCompartiu
Imprimir

Els participants al Campus a Ordino ©SFGA
Zoom
Els participants al Campus a Ordino ©SFGA
Imatges

El Campus universitari de la llengua catalana ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.

El programa del Campus inclou trenta hores de classes de llengua catalana amb professorat especialitzat i quinze més sobre aspectes de la cultura dels països que s’expressen en llengua catalana. A més, als vespres i durant els caps de setmana es realitzen activitats culturals i de lleure (excursions, itineraris culturals, visita a monuments històrics, etc.) per propiciar el coneixement de Catalunya i Andorra. Finalment, també tindran lloc diverses trobades amb estudiants de la Universitat de Girona per afavorir la pràctica oral de la llengua catalana.

Institut Ramon Llull

Origen


http://www.llull.cat/catala/actualitat/n...

Més sobre Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra i altres estades lingüístiques al país (43)