Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Una quarantena d’estudiants de català d’universitats d’arreu del món participen a l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona

Institut Ramon Llull 8-Jul-2013

Llengua. Barcelona, 08/07/2013
Una quarantena d’estudiants de català d’universitats d’arreu del món participen a l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona
Dilluns 8 de juliol comença a Barcelona la primera estada lingüística d’estiu organitzada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Aquesta estada s’adreça a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior que vulguin perfeccionar els seus coneixements de llengua i cultura catalanes. Els estudiants, procedents de 15 països diferents, s’estaran a Barcelona del 8 al 26 de juliol.
Share on twitter Share on facebook More Sharing ServicesCompartiu
Imprimir

estada-web-juliol.jpg
Zoom
Imatges

L’Estada combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats de lleure i d’intercanvis lingüístics i grups de conversa amb estudiants de la UB. Els estudiants es dividiran en dos grups de llengua: el nivell elemental i el nivell intermedi, i cursaran 50 hores de classe amb professorat especialitzat dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona.

Així, els participants tindran l’oportunitat de millorar i practicar la llengua catalana aprofitant les múltiples possibilitats que ofereix l’estiu a Barcelona.

Aquesta estada lingüística s’emmarca dins el programa per a estudiants de llengua i cultura catalanes a l’estranger, que inclou també el Campus Universitari de la Llengua organitzat en col·laboració amb el Govern d’Andorra.

Institut Ramon Llull

Origen


http://www.llull.cat/catala/actualitat/a...

Més sobre Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra i altres estades lingüístiques al país (43)