Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Ajuntament i comerços, junts pel valencià a Burjassot

Diari El Punt Avui. Burjassot 28-Jun-2013

Ajuntament i comerços, junts pel valencià a Burjassot
Col·labora amb la campanya l'Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, que s'encarrega de repartir el material entre els seus associats
28/06/13 12:08 - Burjassot - Redacció
[Cartells de rebaixes a una botiga. Foto: LLUÍS SERRAT.]
Cartells de rebaixes a una botiga. Foto: LLUÍS SERRAT.
1
Notícies de ...

Burjassot

L'Agència de Promoció del Valencià de Burjassot torna a fer la campanya de rebaixes pensant en els comerciants del municipi. Amb l'inici de les rebaixes d'estiu, Aviva Burjassot reparteix, per quart any consecutiu, bandes i etiquetes per a indicar els productes rebaixats o amb descompte als comerços de Burjassot.

Jordi Sebastià, com a responsable de l'Agencia de Promoció del Valencià de Burjassot, Emili Altur, com a regidor de Promoció Econòmica, i Pedro Soriano, en representació de l'Associació de Comerços i Servicis, han presentat hui el material de la campanya de rebaixes 2013.

Com en les altres ocasions, col·labora amb Aviva Burjassot l'Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, que s'encarrega de repartir el material entre els seus associats. L'objectiu de la campanya social del valencià és fomentar l'ús de la nostra llengua en l'àmbit comercial, a banda d'oferir una imatge homogènia del comerç local.

L'inici de la campanya coincideix amb la celebració, este cap de setmana, de la III Ruta de la Tapa i de la iniciativa «Botigues al carrer», dues propostes de dinamització del comerç i la restauració locals.

La campanya de Burjassot és un treball conjunt amb una trenta d'ajuntaments més i la Diputació de València i cada any compta amb una gran acollida pel sector al qual s'adreça: el món comercial.
Darrera actualització ( Divendres, 28 de juny del 2013 12:08 )
Diari El Punt Avui. Burjassot

Origen


http://www.elpuntavui.cat/noticia/articl...

Més sobre Política Lingüística Ajuntaments Països Catalans (759)