Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Coneixem la professora de català de Neymar

La Xarxa 4-Jun-2013

XS

LA PRESENTACIÓ DE NEYMAR
Coneixem la professora de català de Neymar
Bel Juvinyà és una catalana afincada al Brasil que va ensenyar al jugador brasiler poques paraules

04/06/2013 11:28h
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 2
Imprimir Comparteix
Play
Neymar parla en català
Àudio:
Entrevista a Bel Juvinyà

play
stop
Inserta l'àudio al teu web
Comparteix aquest àudio:
00:00
/
00:00
mute

En la presentació d'aquest dilluns, tothom va quedar molt sorprès pel català de Neymar. La Xarxa de Comunicació Local ha descobert la professora encarregada d'ensenyar al futbolista totes les expressions que va dir al Camp Nou. Es tracta de Bel Juvinyà, una empresària catalana que va fer unes quantes sessions amb Neymar.
Notícies relacionades

Neymar enlluerna de blaugrana[03/06/2013 21:03]

Bel Juvinyà és codirectora de l'empresa AB Relocation Solutions, una companyia que es dedica a facilitar els processos d'adaptació de treballadors a països estrangers. Així va ser com li va arribar aquest "atípic" encàrrec.

Segons ha explicat Juvinyà, "Em van oferir aquest treball però no sabia qui era el meu alumne. Quan vaig acceptar, aleshores em van dir que es tractava de Neymar i no m'ho creia. Però vaig pensar que seria un repte molt important i més per a una presentació així".

Juvinyà ha confessat que "hem tingut poc temps perquè tot es va fer en la concentració de la selecció brasilera a Río de Janeiro. I entre entrenaments i rodes de premsa només hem pogut fer classe durant unes quatre hores. Però em consta que Neymar ha estudiat de valent i que ha estat practicant".

L'empresària, que va seguir la presentació "per Internet i amb molts nervis", considera que "ha tingut una pronúncia molt bona". El poc temps que ha disposat Juvinyà els ha dedicat a ensenyar-li a pronunciar bé, però segons l’empresària ha pogut entreveure que "es tracta d'una persona molt propera, encantadora i bona persona".

La Xarxa

Origen


http://www.laxarxa.com/noticia/coneixem-...

Més sobre Llengua i esport (81)