Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Isona Passola s'endinsa en la campanya a favor del sí

Tribuna 6-Feb-2013

Isona Passola s'endinsa en la campanya a favor del sí
Isona Passola, Campanya, Verkami, L?endemà

Guionista i productora, Passola aposta per un nou projecte audiovisual titulat L'endemà amb el qual la productora de Pa negre busca convèncer els indecisos a favor de l'estat propi a Catalunya.

Barcelona � Aquesta setmana Isona Passola −productora de films com 'Pa negre' i 'Catalunya/España'− ha anunciat la creació d'un nou documental, que es titularà 'L'endemà. Propostes per a decidir'. La cinta pretén recollir els 25 temes que més preocupen a la societat catalana en el procés que ha de portar Catalunya a disposar d'un estat propi.

Passola ha incidit en el per què a l'hora de crear el nou projecte: Per què volem un referèndum? Per què estem a favor del dret a decidir? 'L'endemà. Propostes per a decidir' vol tocar les grans qüestions del procés de transició nacional a Catalunya per a allunyar les pors de l'anàlisi, per a acostar l'argumentari a la societat civil, per a donar llum a la radicalitat democràtica del procés i per a fer entendre la gran oportunitat que s'obre davant dels catalans a partir de proper 2014.

El projecte, que es finançarà per micromecenatge a través de la plataforma Verkami, necessita 150.000 euros per poder-se rodar aquesta primavera. Per a fer aportacions al projecte podeu clickar aquí.

Tribuna

Origen


http://www.tribuna.cat/noticies//isona-p...

Més sobre Documentals (43)

Destacats