Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

'Una línia fina', el primer film de Kilian Jornet, per TV3

Vilaweb 3-Gen-2013

Dijous 03.01.2013 06:00

'Una línia fina', el primer film de Kilian Jornet, per TV3

És el primer documental del projecte 'Summits of my life' • Es va estrenar a mitjan desembre, amb un èxit rotund, al Palau de la Música de Barcelona

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

'Una línia fina' (promocional), el primer film del projecte 'Summits of my life' del corredor Kilian Jornet, s'emet avui per TV3 (21.50). Al film, que es va estrenar amb un èxit rotund a mitjan desembre al Palau de la Música de Barcelona, s’explica el seu projecte d'atènyer els cims més emblemàtics del planeta aquests anys vinents. 'Una línia fina' narra el primer any del projecte 'Summits of My Life', que culmina amb la travessada del massís del Mont Blanc, de sud a nord, per una ruta d’escalada tècnica.

A vint-i-cinc anys, Kilian Jornet ha esdevingut una de les personalitats més admirades del país. N'és conscient, i sap que viu econòmicament de la promoció de les seves gestes a la muntanya. Però mira de desconnectar del soroll mediàtic de seguida que pot.

VilaWeb el va poder entrevistar telefònicament ara fa pocs dies. El corredor de la Cerdanya parlava dels seus envits, de les il·lusions i les pors de la muntanya, i de com veu el país:

Kilian Jornet: 'Ara guanyar ja no importa tant'
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4070368/2...

Més sobre Documentals (43)

Destacats