Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Un documental resumirà els cinquanta anys de l’Obra Cultural Balear

Vilaweb 21-Dec-2012

Divendres 21.12.2012 06:00

Un documental resumirà els cinquanta anys de l’Obra Cultural Balear

L’entitat promou una campanya de micromecenatge per pagar l’audiovisual

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

L’Obra Cultural Balear (OCB) promou una campanya de micromecenatge per pagar un documental que vol resumir els cinquanta anys (1962-2012) de lluita de l’entitat per a mantenir viva la llengua catalana. ‘L’obra de tots’, el nom del documental, deixarà constància de tota la feina que ha fet l’OCB durant aquest mig segle.

L’audiovisual ha estat idea del jove director i guionista Antoni Mir Marí, també director de ‘L’obra d’un gegant’, un documental sobre la serra de la Tramuntana. Aquesta vegada vol retre homenatge a l’OCB amb un documental d’investigació i denúncia, amb to emotiu i amb la participació de testimonis i experts.

Actualment, l’equip fa la feina de documentació i es preveu que començarà a enregistrar a l’abril. Ara com ara, cap televisió ni institució pública de les illes Balears no hi ha cooperat. TV3, en canvi, s’ha ofert a coproduir-lo. Així i tot, calen 15.000 euros més per pagar totes les despeses del rodatge i els professionals.

L’OCB ha d’obtenir aquests diners abans del 25 de gener i tothom pot fer-hi aportacions, des de 5 euros a 1.000. A més, l’entitat gratificarà tots els mecenes amb regals, segons l’aportació de cadascú: des de l’aparició als crèdits o el DVD fins a la participació com a extra o una litografia de l’OCB.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4067032/2...

Més sobre Obra Cultural Balear - Xarxa per la llengua, la cultura i el país (331)