Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Els acomiadats de RTVV no tindran ajudes per a recol·locar-se

Diae 3-Dec-2012

Els acomiadats de RTVV no tindran ajudes per a recol·locar-se
L'ens declara deserta la licitació d'un servici per a ajudar treballadors afectats per l'ERO a buscar feina
L'import total ascendia a 579.000 euros
03/12/12 11:10 - VAlència - Europa Press
[Treballadors protestant en contra de l'ERO. Foto: EL PUNT AVUI.]
Treballadors protestant en contra de l'ERO. Foto: EL PUNT AVUI.
1

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ha declarat deserta la licitació del servei d'assistència tècnica per a l'elaboració i execució d'un pla de recol·locació externa per a l'ens i les seues societats, segons publica el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

RTVV va anunciar la licitació d'aquest servei, el mes de setembre passat, per un import total de 579.832 euros. L'objectiu era que una empresa s'encarregara d'assessorar a treballadors afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) en la ràdio i la televisió pública per a buscar una nova feina.

El pressupost base de licitació ascendia a un total de 579.832 euros, IVA inclós. Segons constava en la resolució, el contractista havia de tindre solvència econòmica i financera, així com tècnica i professional, i s'exigien unes garanties del 5% del preu d'adjudicació, IVA no inclós.

El termini màxim per a presentar les ofertes era el 15 d'octubre fins a les 14.00 hores en el Registre General de RTVV. Finalment, el passat 22 de novembre el contracte es va declarar desert.
Darrera actualització ( Dilluns, 3 de desembre del 2012 11:41 )
Diae