Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La Generalitat formarà al català personal de l'ajuntament

Vilaweb 17-Nov-2012

Dissabte 17.11.2012 06:08

La Generalitat formarà al català personal de l'ajuntament

Ds. 17 de novembre del 2012
El govern català va aprovar el passat 13 de novembre la signatura d’un conveni entre el Departament de Cultura, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’Ajuntament de Perpinyà que té com a objectiu col·laborar en la formació en llengua catalana del personal del consistori ...>>

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Aquesta és la primera vegada que el consorci signa un acord específic de formació en llengua catalana per a funcionaris i personal al servei d’una administració municipal a l’Estat francès. El Govern català oferirà també suport logístic i metodològic per realitzar cursos de català a través de l’entorn virtual Parla.cat, una plataforma d’aprenentatge versàtil amb facilitat d’accés per a usuaris i professors, a través de la Direcció General de Política Lingüística.

A més a més, per mitjà del CPNL, formarà i assessorarà pedagògicament el professorat de l’Ajuntament de Perpinyà i expedirà els certificats d’assoliment dels cursos. Per la seua banda, l’Ajuntament de Perpinyà assumirà l’organització i la infraestructura de suport local necessària per realitzar els cursos, així com les despeses de professorat.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4056398/2...

Més sobre Col·laboració inter Països Catalans (305)