Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cacaolat, per l’etiquetatge en català

Plataforma per la Llengua 27-Abr-2012

Cacaolat, per l’etiquetatge en català
PlataformaxLlengua | divendres, 27 d'abril de 2012 | 12:57h
L'empresa ha confirmat a la Plataforma per la Llengua que el nou envàs de litre inclourà el català, poques hores després que des del Twitter @llenguacat constatéssim aquesta mancança.

Cacaolat ja etiqueta en català tota la gamma de productes de llet Letona i l'ampolla de vidre de Cacaolat i al llarg d'aquest any anirà adaptant la resta de formats de la coneguda beguda de cacau a la normativa del Codi de Consum, de manera que inclourà el català en totes les informacions bàsiques dels productes. Així ho ha confirmat avui mateix l'empresa a la Plataforma per la Llengua.

Aquesta organització es va fer ressò de les queixes de diversos consumidors arran del fet que el nou envàs de litre, llevat d'una frase promocional, només era en castellà, anglès i francès, incloses les informacions obligatòries, Tal com ha confirmat Cacaolat a la Plataforma per la Llengua, l'empresa -ara amb capital de Damm i Cobega-, ja tenia previst anar fent els canvis progressius per incloure plenament el català. De fet, aquesta frase promocional s'anirà complementant amb la resta d'informacions en la nostra llengua. Cacaolat és conscient dels valors dels consumidors arrelats justament al territori i, tal com fa ja ara amb altres productes de la mateixa empresa, tindrà en compte la presència del català. La Plataforma per la Llengua celebra que properament el nou Cacaolat venut en supermercats i botigues també serà en català.

Plataforma per la Llengua

Origen


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/22...

Més sobre Etiquetatge (111)