└rea de normalitzaciˇ lingŘÝstica de l'Ajuntament d'Alc˙dia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Parlament aprova a instÓncies de Solidaritat que el Govern exigeixi a les empreses l'etiquetatge en catalÓ

Cr˛nica 16-Mar-2012

El Parlament aprova a instÓncies de Solidaritat que el Govern exigeixi a les empreses l'etiquetatge en catalÓ
La mociˇ de Solidaritat aprova que el Parlament compri a prove´dors que tinguin els productes en catalÓ i obliga a complir la Llei del Codi de Consum
T'agrada aquest article?
Comparteix
Share
Enviar 0 comentaris
16.03.2012 - 20:03 - Pa´sos Catalans
El Parlament de Catalunya va provar ahir una mociˇ per a quŔ el govern compleixi la llei i les empreses que no etiquetin en llengua catalana siguin investigades i multades d'acord amb la llei del codi de consum que es va aprovar a l'anterior legislatura, una llei, que fins ara no es complia.

La mociˇ presentada per Solidaritat va ser aprovada aprovada amb els vots de CiU, ICV-EUiA i ERC insta el Govern a fer complir la legalitat i ôespecialment els articles que asseguren els drets dels consumidors a l'etiquetatge en catalÓö i, mitjanšant l'AgŔncia Catalana de Consum obrir ôels expedients que corresponguin i atenent amb diligŔncia les den˙ncies dels ciutadansö.

La mociˇ de Solidaritat tambÚ insta el Govern a presentar un informe anual sectorial sobre l'etiquetatge en catalÓ i que impulsi una campanya per explicar a empreses i consumidors l'obligaciˇ d'etiquetar, com a mÝnim, en la llengua pr˛pia de Catalunya. Les empreses que no compleixin la llei, seran inspeccionades i multades.

Uriel Bertran va destacar la importÓncia d'aquesta mociˇ que ôratifica el dret que tenim els catalans a viure i consumir en la nostra llenguaö i va indicar que el ôParlament haurÓ de donar exemple ja que tambÚ haurÓ de comprar productes etiquetats en catalÓö.
Cr˛nica

Origen


http://www.cronica.cat/noticia/El_Parlam...

MÚs sobre Etiquetatge (111)