Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Un policia nacional posa una denúncia a un jove mallorquí per parlar-li en català

Diari Ara - Enric B. Abelló. Palma 25-Feb-2012

CAS URDANGARIN

Un policia nacional posa una denúncia a un jove mallorquí per parlar-li en català

"'Va a tener usted que hablarme en castellano'", ha dit un policia nacional a un jove que es manifestava contra la monarquia davant dels jutjats de Palma, segons els testimonis
ENRIC B. ABELLÓ

Palma | Actualitzada el 25/02/2012 11:52

Un policia nacional que vigila el perímetre de seguretat als jutjats de Palma ha posat una denúncia a un jove mallorquí per parlar-li en català, segons diversos testimonis. "'Va a tener usted que hablarme en castellano'", ha dit l'antiavalots al jove, segons explica ell mateix. El noi, Marcel Pich, de 25 anys, s'hi ha negat en un primer moment, malgrat que després, quan l'agent li ha explicat que era de Màlaga i que no entenia el català, se li ha dirigit en castellà. Tot i això li han posat una denúncia per "falta de respecte a l'autoritat", segons ha pogut comprovar el diari ARA.

La protesta antimonàrquica continua davant dels jutjats de Palma mentre Iñaki Urdangarin declara. Durant l'entrada del duc, una dona d'uns 50 anys ha llançat ous contra el cotxe. Uns agents se l'han emportat i l'han obligat a identificar-se.

Diari Ara - Enric B. Abelló. Palma

Origen


http://www.ara.cat/politica/Palma-Urdang...

Més sobre Imposició del castellà/francès (165)

Destacats