Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cloenda del Campus universitari de la llengua catalana

Govern d'Andorra 10-Ago-2011

dimecres, 10 d'agost de 2011 08:25
Cloenda del Campus universitari de la llengua catalana
Cloenda del Campus universitari de la llengua catalana

L'edició 2011 del Campus universitari de la llengua catalana arriba a la seva fi. La iniciativa, que ja compta amb deu anys d'existència, acomiada oficialment el grup d'enguany el proper divendres 12 d'agost. Durant tot el divendres, però, els estudiants disposaran d'activitats culturals i lúdiques com la ponència del sociòleg Joan Micó sobre els usos lingüístics a Andorra, la visita al Museu del Tabac o la festa bomba, amb la qual ja és tradicional que es clausuri definitivament cada edició del Campus. Els estudiants marxaran del país el matí del dissabte 13.
La cloenda oficial del Campus s'iniciarà a les 11.30 del divendres 12 d'agost, al vestíbul del Centre cultural lauredià. Intervindran, per aquest ordre, el director de l'àrea de Llengua i Universitat de l'Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, la directora d'Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, en representació de la ministra d'Educació i Joventut, i el conseller de Comerç i Turisme del Comú de Sant Julià de Lòria, Enric Naudi.

Posteriorment als parlaments oficials, es procedirà al repartiment dels diplomes acreditatius d'assistència al Campus 2011 per a cada estudiant, i a fer la fotografia de conjunt. El matí finalitzarà amb un dinar de germanor entre tots els assistents i organitzadors.

Govern d'Andorra

Origen


http://www.govern.ad/index.php?option=co...

Més sobre Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra i altres estades lingüístiques al país (43)