Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Campanya nord-catalana pel reconeixement del català a Europa

Vilaweb 4-Jul-2011

Dilluns 04.07.2011 06:40

Campanya nord-catalana pel reconeixement del català a Europa

Dl. 4 de juliol del 2011
La federació, Aire Nou de Bao, i la Plataforma per la dignitat, han engegat una campanya per demanar a les institucions nord-catalanes, que s'adhereixin a la petició del reconeixement del català a Europa ...>>

Fa unes setmanes, europarlamentaris sud-catalans van presentar una declaració per demanar el reconeixement oficial de la llengua catalana a la Unió Europea. També fa uns dies, el Congrés dels diputats de l'estat espanyol, va rebutjar demanar a la comunitat europea el reconeixement del català a Europa. Un rebuig que va contar amb els vots favorables al rebuig del PSC (PSOEc partit dels socialistes catalans). Ara entitats de Catalunya Nord, encapçalades per la Federació engeguen una campanya per que les institucions nord-catalanes demanin aquest reconeixement.

En la campanya, que trobareu aquí , demanen que Eurodiputats, Consell General, Consell Regional, batlles i altres elegits, es posicionin a favor de la nostra llengua, i per això els envien un correu electrònic amb la vostra signatura.

També s'hi poden apuntar entitats.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3905970/2...

Més sobre Oficialitat del català a Europa (Constitució Europea) (688)

Destacats