Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Més usuaris a l'autoaprenentatge del català

El Periòdic d'Andorra 18-Ago-2010

Més usuaris a l'autoaprenentatge del català
Correu electrònic Imprimeix PDF
dimecres, 18 d'agost de 2010 03:00

*
* 1
* 2
* 3
* 4
* 5

( 0 Vots )

* Els centres d'Escaldes i d'Encamp han rebut 274 assistents el juliol
* Les classes són gratuïtes i hi poden assistir les persones de més de setze anys

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alumnes en una classe del Centre d'autoaprenentatge del català. Foto: EL PERIÒDIC

Els centres d'autoaprenentage de català d'Escaldes-Engordany i Encamp han rebut durant el mes de juliol un total de 274 usuaris. Concretament, el centre escaldenc ha rebut 186 persones, amb 42 usuaris regulars i una mitjana de 12 usuaris per dia. Pel que fa al centre d'Encamp, el nombre d'assistents ha estat de 88, amb uns 24 usuaris regulars i una mitjana de cinc persones per dia. El Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística manté oberts a l'estiu aquests dos centres d'autoaprenentatge del català, per tal d'enfortir l'ús social de la llengua oficial.

Els centres són gratuïts i hi poden assistir les persones de més de setze anys. Cadascú tria quins dies i quanta estona vol dedicar a aprendre català. Sempre hi ha un assessor o una assessora lingüística que acull l'usuari, li fa una prova de nivell, si cal, i porta a terme el seguiment continuat dels seus estudis. Els alumnes també tenen a la seva disposició una gran varietat de materials i recursos pedagògics de tots els nivells, des de fitxes autocorrectives fins a programes informàtics en línia.

Els centres d'autoaprenentatge representen una bona opció per començar a aprendre català o continuar estudiant-lo durant els mesos d'estiu, i ofereixen servei a les persones que resideixen al país.

societat@andorra.elperiodico.comAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-laPer a més informació consulti l'edició en paper.
El Periòdic d'Andorra

Origen


http://www.elperiodicdandorra.ad/societa...

Més sobre Política Lingüística Estat andorrà (72)

Destacats