Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Les jornades de llengua i cultura catalanes porten 23 alumnes a Gironella

Regió7 15-Ago-2010


CS Titulars Manresa Bages Berguedà Anoia Cerdanya/Alt Urgell Solsonès Baix Llobregat Fet Divers Arreu Fotos Vídeos Subscriptors Hemeroteca
regió7.cat » Berguedà
Notícia anterior Notícia següent
Les jornades de llengua i cultura catalanes porten 23 alumnes a Gironella
L'activitat, organitzada entre els Ajuntaments de Gironella i Masdenverge i l'institut Ramon Llull, és ja una de les més antigues que es fan a Catalunya
04:12


Enviar

Imprimir

Aumentar el texto

Reducir el texto

M. PRAT | GIRONELLA Avui comencen a arribar a Gironella els 23 alumnes que participaran en les jornades de llengua i cultura catalanes fins al dia 27 d'agost. L'activitat, organitzada entre els Ajuntaments de Gironella i Masdenverge i l'institut Ramon Llull, és ja una de les més antigues que es fan a Catalunya.
Els alumnes, procedents de punts tan diversos com Romania, Sèrbia, la Gran Bretanya, França, Croàcia, Alemanya, l'Índia, el Marroc, l'Equador o el mateix estat espanyol, faran una estada de 3 setmanes a Catalunya i 15 dies els passaran a Gironella. El programa d'activitats que s'ha preparat és molt complet i combina les classes de llengua i cultura, al matí, amb les xerrades, conferències i activitats culturals a les tardes, així com també la participació en els actes de festa major, que comencen la setmana vinent.
Per donar la benvinguda als alumnes, dimarts se'ls farà un sopar i dijous vinent cada estudiant prepararà un plat típic del seu país per gaudir del sopar internacional de comiat.
Regió7

Origen


http://www.regio7.cat/bergueda/2010/08/1...

Més sobre Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra i altres estades lingüístiques al país (43)