Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Viure en català uns dies

El Periòdic d'Andorra - I.C. Sant Julià de Lòria 10-Ago-2010

Viure en català uns dies
Correu electrònic Imprimeix PDF
dimarts, 10 d'agost de 2010 03:00

*
* 1
* 2
* 3
* 4
* 5

( 2 Vots )

* 30 estudiants de 17 països participen fins aquest dissabte en un farcit d'activitats culturals amb l'opció d'integrar-se al teixit social d'Andorra

I. C.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

30 són els estudiants de 17 països diferents del món que, atrets per la cultura i l'idioma, participen en la novena edició del Campus Universitari de la Llengua Catalana. An- dorra és la última destinació en la que els joves d'orígens tan diversos com ara l'Afganistan, el Canadà, Romania, la República Txeca, Alemanya, o els EUA, entre d'altres, tenen l'oportunitat de gaudir dels cursos de llengua, de cultura i d'activitats culturals i de lleure que tenen lloc fins aquest dissabte.

Els alumnes han d'haver cursat un mínim de 60 hores i tenir un coneixement i un domini bàsics de català oral, segons va explicar ahir la codirectora del campus i organitzadora per part d'Andorra, Eva Royo. El Campus Universitari de la Llengua Catalana, fruit de la col.laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Mallorca, Menorca, Girona i Andorra. L'acte d'inauguració de l'edició andorrana celebrat ahir a la Universitat d'Andor- ra va comptar amb la presència del secretari d'Estat d'Ensenyament Superior i Recerca, Joan Marc Miralles, i el cònsol menor lauredià, Enric Sangrà, els quals van donar una càlida benvinguda a tots els alumnes.

Entre ells hi havia Diego Múñoz, de Ciudad Real, un estudiant de Filologia de la Complutense de Madrid que parla set idiomes i que encara té el valor d'aprendre català "per portar la contrària", va explicar. I és que quan els seus paisans de Castella la Manxa li diuen que aquest idioma no li servirà de res, ell respon que té clar que vol fer les oposicions a Barcelona.Per a més informació consulti l'edició en paper.
El Periòdic d'Andorra - I.C. Sant Julià de Lòria

Origen


http://www.elperiodicdandorra.ad/societa...

Més sobre Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca-Andorra i altres estades lingüístiques al país (43)