Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Àlex Gutiérrez és nomenat president de la Fundació Espai Català de Comunicació, i Jordi Roigé assumeix la direcció de Comunicació 21 i Cultura 21

Comunicació21 10-Jun-2008

10/6/2008
ImprimeixEnvia a un amic

Els portals editats pel grup Comunicació 21, seran gestionats conjuntament amb la productora Utopia Global
Àlex Gutiérrez és nomenat president de la Fundació Espai Català de Comunicació, i Jordi Roigé assumeix la direcció de Comunicació 21 i Cultura 21

Àlex Gutiérrez, fins avui director editorial del grup Comunicació 21, ha estat nomenat president de la Fundació Espai Català de Comunicació i Cultura (Escacc). Jordi Roigé assumeix des d’avui la direcció dels portals Comunicació 21 i Cultura 21, que passaran a ser cogestionats amb la productora i editorial Utopia Global. David Centol, editor del grup Comunicació 21, propietari dels portals Comunicació 21 i Cultura 21, la revista Benzina i els periòdics gratuïts Línia Barcelona i Línia Vallès, ha destacat el paper decisiu d’Àlex Gutiérrez en la consolidació d’aquestes capçaleres i ha expressat el seu “reconeixement per la dedicació i la qualitat de la feina realitzada”. Centol ha valorat que “avui l’espai comunicatiu català està més consolidat gràcies a grups com el nostre, que s’han fet un lloc entre els professionals de la comunicació i la cultura del país”.

Els portals Comunicació 21 i Cultura 21 seran cogestionats a partir d’avui per Utopia Global, amb un equip renovat de col•laboradors. En aquesta nova etapa els portals continuaran amb la seva vocació de mitjà de comunicació al servei dels sectors de la comunicació i la cultura del país, amb una especial atenció per als mitjans i produccions en llengua catalana.

Jordi Roigé, nou director dels portals, és periodista i professor de la FCC Blanquerna (Universtat Ramon Llull). Ha estat corresponsal a Brussel·les i cap d'informatius de Catalunya Ràdio, i va ser el primer director de Catalunya Cultura. També ha estat director general de Políica Lingüística de la Generalitat.

Utopia Global edita la revista Castells, publicació del món casteller, i ha produït diverses obres audiovisuals com el llargmetratge Rock & Cat i el documental televisiu Pere Tarrés (1905-1950), dirigits també per Jordi Roigé.
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/textecomple...

Més sobre Espai català de comunicació (254)